design by vinix.be

Inge Geers

Maak je afspraak telefonisch: 0486 44 41 88

Inge Geers

Inge is klinisch psychologe en seksuologe bij de Oratorie.

Ik ben Inge Geers (°1973), klinisch psychologe en seksuologe (KU Leuven). Na mijn master in de psychologie was ik gefascineerd door het relationele, de mens en al zijn verbindingen. Daarom koos ik ervoor om me verder te specialiseren via een masteropleiding in de familiale en seksuologische wetenschappen. Ik volg een 4-jarige opleiding relatie- en gezinstherapie (IPRR). Ondertussen ben ik ook gehuwd en mama van 2 kinderen.

Met 16 jaar werkervaring in de welzijns- en zorgsector kreeg ik de kans om heel wat kennis en expertise op te bouwen op het vlak van individuele begeleiding (Justitiehuis, Dendermonde), beleidswerk (Vlaamse Gemeenschapscommissie, Brussel) en zorg voor ouderen en chronisch zieken (CM Landsbond, Brussel en CM Midden-Vlaanderen, Gent).

Ik werk vanuit een systeemtherapeutisch referentiekader. Vanuit een appreciërende benadering ga ik op zoek naar krachten en mogelijkheden in iemands leven. De focus ligt op dialoog. Koppels met relatiemoeilijkheden en/of seksuele moeilijkheden en gezinnen met familiale moeilijkheden kunnen bij mij terecht.

De duur en frequentie van begeleiding worden in onderling overleg afgestemd op uw noden en mogelijkheden, kortdurend indien mogelijk of intensief en diepgaand indien nodig. Het traject wordt op regelmatige basis geëvalueerd.

Ik ben lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS). Ik ben erkend psycholoog (erkenningsnummer: 732116031), klinisch seksuoloog VVS (i.o.) en relatie- en gezinstherapeut (i.o.).

Opleidingen

  • Opleiding relatie- en gezinstherapie – IPRR (2016-2020)
  • Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid – CVO Gent (2005)
  • Master in de familiale en seksuologische wetenschappen - KU Leuven (1999)
  • Master in de psychologie, optie klinische psychologie (volwassenen) – KU Leuven (1997)

Contact

Dinsdag en woensdag en donderdag van 9u tot 21u (enkel op afspraak)
www.ingegeers.be, contact@ingegeers.be, +32 (0)486 44 41 88
Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, gelieve dan een bericht in te spreken met duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Paul Sercu

Paul Sercu

Fasciatherapie

0475 81 27 73

Ann Feron

Ann Feron

Osteopathie - Fasciatherapie

0479 94 46 21

Annelien De Smedt

Annelien De Smedt

Kinesitherapie - Fasciatherapie

0486328315

Maak een afspraak bij de Oratorie

contact

Groepslessen