Ann Feron

Na het behalen van haar diploma is Ann voor 2 jaar naar Zwitserland getrokken waar ze haar kinesitherapeutische vaardigheden verder heeft ontwikkeld. Daarna is ze begonnen als kinesitherapeute in Temse. Door haar toedoen is haar praktijk uitgegroeid tot de groepspraktijk zoals die nu bestaat.

Haar liefde voor het beroep en honger naar nieuwe kennis motiveerden haar om zich bij te scholen. Via Spierkettingen (Busquet), pelvische reëducatie en ademhalingskinesitherapie heeft ze zich bekwaamd in de osteopathie waarin ze haar D.O. behaalde.

Omdat ze meer wilde dan een therapie die zich beperkt tot het behandelen van een lichaam heeft ze zich verder verdiept in de fasciatherapie waar ze de patiënt ook zaken aanleert om maximaal therapeut onafhankelijk te worden.

“Als osteopate behandel ik heel precies het slecht functioneren van een lichaam. Als fasciatherapeute werk ik meer op de persoon als eenheid lichaam-geest. Dit geeft uitstekende resultaten voor de aandoeningen eigen aan onze tijd.”

Ann combineert haar praktijk en gezin met regelmatige bijscholing. Dit naast alle algemene behandelingen bij zowel volwassenen, kinderen als baby’s.

» Fascia.be

Opleidingen

» Diploma kinesitherapie – 1991
» Ademhalmingsreëducatie vlgs Chevalier – 1994
» Diploma osteopathie D.O. – 1996
» Pelvische reëducatie – 1997
» Spierkettingen vlgs Busquet – 2000
» Diploma fasciatherapie – 2003